Hårborttagningsprodukter (jämförelse)

Jämför hårborttagningsprodukter

Ultra hair away
Beurer IPL
Hair No More kräm och spray Kit
skin-doctor-hair-no-more-system1
Tillverkare:: Ultra Beurer Skin Doc.
Metod: Spray IPL laser Kräm/spray
Permanent borttagning: Nej Ja Nej
Passar känslig hy: Ja Ja Ja
Passar ansikte: Ja Ja Ja
Passar kropp: Ja Ja Ja
Passar underliv: Nej Ja Nej
Styrka: 3 out of 5 stars 5 out of 5 stars 4 out of 5 stars
Behandliningstid: 10m. 2-16m. 10m.
Förebyggande: 4 out of 5 stars 5 out of 5 stars 4 out of 5 stars
Effekten varar: 2-4v. 4-12v. 2-4v.
Pris: 389 Kr 1499 Kr 298 Kr
Webbbutik: Shytobuy.se Svensktkosttillskott.se Shytobuy.se

Test av produkter för hårborttagning:
Ultra hair away fungerar både som hårborttagning och för att hämma utväxten efter hårborttagning. Produkten är lätt att applicera i form av en snabbtorkande spray som är skonsam mot huden. Sprayen kan verka som hårborttagning genom att applicera sprayen på där du vill ta bort hår och låta den verka. Proteinet i hårstråna löses upp och man torkar enkelt bort resterna. Man kan även använda produkten för att hindra att håret växer ut snabbt efter hårborttagning genom att spraya och låta medlet verka. Regelbunden användning ger ett långvarigt resultat och mjuk återväxt. För att få bästa möjliga resultat kan man raka eller vaxa området innan applicering av hair no more spray. Produkten kan även användas utan att raka eller vaxa. Skindoctors Hair No More Spray ger bra verkan för hårborttagning och god effekt för att hämma återväxten.

Beurer pure skin IPL laser är en laserenhet för permanent hårborttagning anpassad för hemmabruk. Enheten använder sig av IPL-teknik. IPL/HPL fungerar genom principen att ljusimpulser absorberas av hårsäckarna. När ljuset absorberas omvandlas det till värme som förstör hårsäcken. Resultatet blir permanent men det kan krävas upprepade behandlingar för att komma åt alla hårsäckar. Beurer pure skin är en kompakt och lättanvänd IPL-enhet som kan användas på hela kroppen, inklusive känsliga områden som underlivet och ansiktet. Resultaten är bra och behandlingarna är lätta att utföra. Tiden för varje behandlingstillfälle varierar mellan kroppsdelar. Armar tar ungefär 2 minuter medan benen tar ungefär 16 minuter per tillfälle. Produkten är dyr men ger ett bra värde med tanke på det utmärkta resultatet och att den tar bort oönskad hårväxt permanent.

Skin doctors Hair removal paket är ett komplett paket för att ta bort oönskad hårväxt och fördröja återväxten. Paketet innehåller tre produkter, två hårborttagningskrämer och en spray som hämmar utväxten efter hårborttagning. Krämen appliceras på huden och fungerar genom att lösa upp hårstråna. Efter hårborttagningskrämen kan man använda sprayen för att hämma hårets tillväxt i hårrötterna vilket ger ett mer långvarigt resultat och mjukare återväxt. Kombinationen av produkterna i paktetet ger ett komplett behandling med bra resultat som håller länge.

Sammanfattning:Testet inkluderar produkter för både tillfällig och permanent hårborttagning. Skin doctors Hair removal paket är det bästa valet för tillfällig hårborttagning. Behandlingen är skonsam mot huden och enkel att utföra. Resultaten är bra och håller länge. Paketet är dessutom prisvärt då det inkluderar två krämer för hårborttagning och en spray som hämmar återväxten i hårrötterna. Beurer pure skin IPL är ett dyrare alternativ som ger bra permanent hårborttagning, särskilt med tanke på att det är en hemmalaser.