Hårborttagningsprodukter (jämförelse)

Jämför hårborttagningsprodukter

SD Hair No More
SDHairremovalSpray
Silk’n Glide
Silkglide
Hair No More kräm och spray Kit
skin-doctor-hair-no-more-system1
Tillverkare:: Skin Doc. Silk´n Skin Doc.
Metod: Spray IPL laser Kräm/spray
Permanent borttagning: Nej Ja Nej
Passar känslig hy: Ja Ja Ja
Passar ansikte: Ja Ja Ja
Passar kropp: Nej Ja Ja
Passar underliv: Nej Ja Nej
Styrka:
Behandliningstid: 10m. 2-16m. 10m.
Förebyggande:
Effekten varar: 2-4v. 4-12v. 2-8v.
Pris: 129 Kr 1148 Kr 298 Kr
Webbbutik: SD HairNoMore Silk’n glide SD hair removal

Test av produkter för hårborttagning:
Skindoctors Hair No More Spray fungerar både som hårborttagning och för att hämma utväxten efter hårborttagning. Produkten är lätt att applicera i form av en snabbtorkande spray som är skonsam mot huden. Sprayen kan verka som hårborttagning genom att applicera sprayen på där du vill ta bort hår och låta den verka. Proteinet i hårstråna löses upp och man torkar enkelt bort resterna. Man kan även använda produkten för att hindra att håret växer ut snabbt efter hårborttagning genom att spraya och låta medlet verka. Regelbunden användning ger ett långvarigt resultat och mjuk återväxt. För att få bästa möjliga resultat kan man raka eller vaxa området innan applicering av hair no more spray. Produkten kan även användas utan att raka eller vaxa. Skindoctors Hair No More Spray ger bra verkan för hårborttagning och god effekt för att hämma återväxten.

Silk’n Glide 150 000 är en laserenhet för permanent hårborttagning anpassad för hemmabruk. Enheten använder sig av en variation på IPL-teknik som kallas för HPL. IPL/HPL fungerar genom principen att ljusimpulser absorberas av pigment hårsäckarna. När ljuset absorberas omvandlas det till värme som förstör hårsäcken. Resultatet blir permanent men det kan krävas upprepade behandlingar för att komma åt alla hårsäckar. Silk’n Glide är en kompakt och lättanvänd IPL-enhet som kan användas på hela kroppen, inklusive känsliga områden som underlivet och ansiktet. Resultaten är bra och behandlingarna är lätta att utföra. Tiden för varje behandlingstillfälle varierar mellan kroppsdelar. Armar tar ungefär 2 minuter medan benen tar ungefär 16 minuter per tillfälle. Produkten är dyr men ger ett bra värde med tanke på det utmärkta resultatet och att den tar bort oönskad hårväxt permanent.

Skin doctors Hair removal paket är ett komplett paket för att ta bort oönskad hårväxt och fördröja återväxten. Paketet innehåller tre produkter, två hårborttagningskrämer och en spray som hämmar utväxten efter hårborttagning. Krämen appliceras på huden och fungerar genom att lösa upp hårstråna. Efter hårborttagningskrämen kan man använda sprayen för att hämma hårets tillväxt i hårrötterna vilket ger ett mer långvarigt resultat och mjukare återväxt. Kombinationen av produkterna i paktetet ger ett komplett behandling med bra resultat som håller länge.

Sammanfattning:Testet inkluderar produkter för både tillfällig och permanent hårbortagning. Skin doctors Hair removal paket är det bästa valet för tillfällig hårborttagning. Behandlingen är skonsam mot huden och enkel att utföra. Resultaten är bra och håller länge. Paketet är dessutom prisvärt då det inkluderar två krämer för hårborttagning och en spray som hämmar återväxten i hårrötterna. Silk’n Glide är ett dyrare alternativ som ger bra permanent hårborttagning, särskilt med tanke på att det är en hemmalaser. För kvinnor med oönskad behåring i ansikte och nacke finns det ett riktigt bra alternativ, läkemedlet Vaniqa kräm. Om priset spelar mindre roll och du är ute efter bästa möjliga effekt är Vaniqa ett bra val. Läkemedelet har visat sig snabbverkande och effektivt i kliniska studier och hos patienter och rår på även kraftig ansiktsbehåring hos kvinnor.